Tehnica revoluționară de abord în implantarea protezei de șold CORAIL® Hip System, din 2017 și în România

Începând cu luna mai 2017, chirurgii români pot beneficia de o tehnică de ultimă generație – abordul minim-invaziv în artroplastia totală de șold – realizată cu ajutorul protezei CORAIL® Hip System. Această premieră pentru România a fost posibilă cu sprijinul Ronda Medical, unicul distribuitor autorizat al acestui dispozitiv în țara noastră. 

Facilitarea accesului chirurgilor la aparatură medicală de înaltă calitate este o parte importantă a misiunii Ronda. Astfel, CORAIL® Hip System, o proteză de top în domeniul ortopediei, este acum disponibilă și în România, cu scopul de a îmbunătăți calitatea serviciilor medicale din țara noastră.

Dispozitivul Corail® este pe piață de peste 32 de ani, fiind folosit în prezent în peste 75 de țări de pe glob. Acesta este considerat a fi un lider în rândul protezelor de șold obișnuite, datorită acoperirii implantului necimentat cu hidroxiapatită (HA), care stimulează regenerarea țesutului osos și asigură o integrare eficientă a oaselor.  Pentru a atinge performanța din prezent, a fost nevoie de o analiză post-operatorie și de o experiență medicală acumulată pe parcursul a 25 de ani.  

Cât de eficace este proteza Corail Hip System?

 Utilizarea protezei Corail® conferă o rată de supraviețuire de 99,1% conform unui studiu demarat de dr. Chatelet JC de la Revue de chirurgie orthopedique et reparatrice de l’appareil moteur în 2004. Studiul analiza 120 de cazuri consecutive, pe parcursul a 12 ani. 

 Dispozitivul Corail® a fost aprobat în Statele Unite de FDA (Food and Drug Administration) și recunoscut  ca produs de cea mai înaltă calitate (nota 10A) de către ODEP (Orthopaedic Data Evaluation Panel) din Marea Britanie, calificativ acordat în 2004 și în 2015.

De unde se poate achiziționa proteza Corail Hip System?

 În România, Corail® Hip System este distribuit exclusiv de către Ronda Medical, reprezentant al concernului internațional DePuy Synthes, parte a grupului Johnson & Johnson, dar și al altor companii din domeniul medical.

 Ronda Medical este cunoscută pentru implicarea sa activă și constantă în îmbunătățirea performanțelor din domeniul ortopediei și osteosintezei, prin facilitarea introducerii unor tehnologii de ultimă generație în chirurgia din România, precum și prin promovarea și facilitarea participării medicilor din România la numeroase cursuri de perfecționare din Europa. 

Pentru mai multe informații privind specificațiile și beneficiile multiple ale protezei CORAIL, precum și pentru achiziționarea acesteia, vă invităm să contactați un reprezentant Ronda Medical telephonic, la numărul 0264 237 212 sau prin email, la adresa office@rondamedical.ro.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente