The Power Tools de la DePuy Synthes

 

Videoclipul de mai sus prezintă întocmai rolul esențial pe care îl are portofoliul DePuy Synthes în îmbunătățirea și inovarea domeniului medical și mai ales, al actului chirurgical.

DePuy Synthes Companies sunt lideri mondiali în domeniul distribuției de produse și tehnologii medicale, fapt demonstrat și prin multitudinea de beneficii pe care le oferă produsele respective.

Printre acestea se numără și DePuy Synthes Power Tools, o serie de produse dedicate traumatologiei și patologiei sistemului locomotor de la nivelul genunchiului, șoldului și al coloanei. Prin combinarea soluțiilor noastre chirurgicale, cu instrumentele de mare putere (Power Tools), avem șansa de a dezvolta și monitoriza noi relații economice de lungă durată, bazate pe înțelegerea și nevoile cumpărătorului.

Gama „The Power Tools” conține dispozitive care se axează într-o măsura destul de mare pe noțiunea de putere și pe performanță a bateriei, precum și dispozitive care aduc în prim plan beneficiile unui grad ridicat de viteză, ale ghidajului precis și ale unei mânuirii eficiente, realizate cu ușurință. Vă încurajăm să împărtășiți acest videoclip împreună cu colegii dumneavoastră de breaslă, pentru a promova și transmite mai departe aceste informații inovatoare.

Pentru detalii suplimentare privind produsele acestei game, vă invităm să contactați un reprezentant Ronda Medical, telefonic la numărul 0264 237 212 sau prin email, la adresa office@rondamedical.ro.

Lasa un comenatriu

Articole recente