Supereroi în căutare de pelerină…

…Șansa pe care Ronda Medical o oferă tinerilor medici de a avea acces la implanturi, tehnici și cunoștințe de ultimă generație, facilitează dezvoltarea rapidă a acestui domeniu, extrem de dinamic, în țara noastră. Fiind în pragul examenului de specialitate, sunt dornic să promovez și să aplic conceptele oferite și promovate de Ronda Medical pentru a oferi un tratament de calitate, la standarde europene și mondiale pacienților.
Latura educațională pe care Ronda Medical o promovează și o susține mijlocește dialogul între generații și facilitează schimbul informațional între participanții la actul medical. Din nou consider acest lucru vital pentru formarea mea profesională, mai ales pentru studenții al căror asistent universitar sunt pe perioada stagiului de Ortopedie…” – Medic Rezident Ortopedie, Timișoara.

Sunt interesat în mod deosebit de această ocazie deoarece experiența mea ca medic rezident în specialitatea Ortopedie –Traumatologie[…]m-a pregătit pentru un mediu de lucru sigur și disciplinat dar în același timp m-a supus unor provocări cauzate de evenimente neprevăzute…. Doresc să pun un accent deosebit pe importanța pe care o acord muncii mele și pe scopul declarat de a obține rezultate măsurabile. Capacitatea de a găsi soluții și de a mă adapta diverselor situații de muncă, precum și importanța acordată oferirii unor servicii de calitate reprezintă atuuri suplimentare ale pregătirii mele profesionale” – Medic Rezident Ortopedie –Traumatologie, București.

…Țin să mentionez că am reușit să îndrăgesc și să-mi aprofundez studiile în patologia coloanei vertebrale, traumatologia adulti și copii, precum și patologia tumorală. Călăuze la fiecare subspecialitate am avut profesori cu renume mondial, care, transmițând bagajul lor de cunoștințe, au avut drept obiectiv ca medicina să evolueze prin diagnosticarea și aplicarea unui tratament corect pacientilor, iar setea mea de cunoștințe este de nepotolit în acest moment, acesta fiind și motivul pentru care vreau să obțin această bursă oferită de dumneavoastră. La ora actuală, AOTrauma este limbajul comun pentru noi, fiind considerată Biblia traumatologiei, iar un stagiu într-un spital acreditat AOTrauma este apogeul pentru un medic rezident. Dar, înainte de aplicarea principiilor de osteosinteză, este foarte importantă cunoașterea materialelor de osteosinteza și nu numai, iar această bursă le oferă pe toate 3, ceea ce pentru un medic rezident reprezintă o șansă de a-și aprofunda cunoștințele, de a cunoaște oameni care sunt gata oricand de a oferi sfaturi și de a acorda ajutorul necesar” – Medic rezident anul IV, specialitatea ortopedie-traumatologie, Iași.

Lasa un comenatriu

Articole recente