Ronda Medical sprijină TIFF 2017

An de an, timp de 3 ani, am sprijinit Festivalul Internațional de Film din Transilvania și totodată cultura în comunitatea noastră cu mult entuziasm, iar 2017 nu este o excepție. Cu fiecare an ne-au fost demonstrate tot mai mult dedicația și încrederea investite în acest proiect, iar o dovadă a faptului că acest festival crește tot mai frumos este și faptul că la deschiderea oficială a TIFF 2017, din Piața Unirii, au participat peste 3.200 de iubitori de film.

Cu această ocazie, ne exprimăm în primul rând mândria pentru faptul că facem parte dintr-un proiect atât de îndrăgit și de bine ancorat în cultura cinematografică. Mărturisim, de asemenea, că suntem la rândul nostru profund impresionați de rezultatele obținute și că ne bucurăm sincer că putem să vizionăm la noi acasă filme de artă de o calitate excepțională, alături clujeni, turiști din țară sau străinătate, cineaști, actori, regizori, iubitori de cultură și de artă ș.a.m.d.

Pentru noi, sprijinul acordat celor de la TIFF a reprezentat mai mult decât un braț întins prietenilor noștri. Acesta a fost un prilej ca Ronda Medical să contribuie din nou la îmbunătățirea calității vieții în comunitatea noastră, de data asta nu prin echipamente medicale și cursuri de specializare, ci printr-un eveniment dedicat cinematografiei și evoluției noastre culturale.

Vizionare plăcută! #HailaTIFF2017

Lasa un comenatriu