Ronda Medical recrutează Reprezentant Medical!

Dorim să fim mai aproape de pacienți și personalul medical,
așadar ne-am pus pe angajări. 

 
Cunoașteți un specialist ce își dorește un loc de muncă care să îi pună în valoare talentul și să îl provoace să devină mai bun? Ne puteți recomanda o persoană deschisă, veselă, deșteaptă… dar și inteligentă, care să se potrivească de minune în echipa noastră de la București?
 
Ne dorim un reprezentant medical care să promoveze protezele de șold, genunchi și umăr pe care le distribuim, produse de DePuy Synthes, parte din grupul Johnson & Johnson. Nu va fi singur, ci se va alătura unei echipe întregi, formată din 8 persoane. Suntem gata să îi împărtășim din experiențele, talentul și cunoștințele noastre. Împreună cu el/ea vom participa la și organiza workshopuri, prezentări, seminarii, traninguri hands-on și multe altele.
 
Domeniul medical este unul extrem de dinamic, în care apar permanent noutăți, motiv pentru care experiența de neegalat pe care o va dobândi alături de noi, îl/o va transforma în partenerul de încredere al medicului chirurg-ortoped, al echipei sale operatorii și a pacienților ce au șansa să lucreze cu el/ea. Munca sa va contribui la îmbunătățirea calității serviciilor chirurgicale din România, la schimbarea pozitivă a stării de sănătate a oamenilor, dar și la ridicarea gradului de performanță medicală pe care o oferă spitalele din București la nivel european și internațional.

 Hai să întregim echipa! Merită! 

Va rugăm să ne transmiteți un CV la adresa office@rondamedical.ro, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil! 🙂

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente