Ronda Medical, partener oficial al Semimaratonului Transilvania – ediția 2016

Clujenii iubitori de mișcare în aer liber au ocazia să participe în acest weekend (21-23 octombrie), la Transilvania Half Marathon 2016, eveniment organizat de Asociația Rotary Club Transilvania Cluj.

Scopul acestei competiții este susținerea mai multor cauze, așa cum sunt ele prezentate în regulamentul competiției: promovarea Clujului și a Transilvaniei în țară și în lume, promovarea mișcării (alergarea în aer liber) și a unui stil de viață sănătos pentru un segment larg al populației, precum și mobilizarea comunității locale.

Ronda Medical este partener oficial în acest proiect, susținând financiar desfășurarea compeției, dar dincolo de acest aspect, motivul principal al asumării rolului de partener oficial al Transilvania Half Marathon 2016 este împărtășirea acelorași valori cu ale organizatorilor, precum și dorința de a susține drumul spre performanță al clujenilor pasionați de sport.

Transilvania Half Marathon 2016 este un eveniment care se adresează atât adulților, cât și copiilor. Cursele dedicate familiilor și copiilor – THM Family Walk&Run și THM Kids Race – vor avea loc sâmbătă. Toate cursele de semimaraton pentru adulți – Cursa individuală THM 21,097 km și Stafeta THM Relay 3x7km 21,097 km – vor avea loc în ziua de duminică a evenimentului.

Cursa de semimaraton individual este programată pentru duminică, 23 octombrie, la ora 9 dimineața, și va avea ca loc de start și de finish stadionul Cluj Arena. Aceasta va cuprinde maxim 400 de participanți, care vor trebui să parcurgă o distanță de 21 de kilometri. Programul zilei de dumincă va începe însă mult mai devreme, la ora 07.30, când participanții își vor putea ridica kiturile și vor face încălzirea de o jumătate de oră cu trainerii World Class.
Cursa THM Team Relay 3 x 7km se va desfășura în ștafetă de trei persoane, fiecare urmând să alerge câte 7 Km, consecutiv.

La finalul competițiilor de duminică, în jurul orei 12.30, va avea loc și o festivitate de premiere, urmată de un concert. Programul complet este disponibil pe site-ul dedicat evenimentului: http://cluj21km.ro/, iar regulamentul competițiilor atât pentru adulți, cât și pentru copii, poate fi accesat aici: http://cluj21km.ro/regulament/ .

Ne bucurăm să fim susținătorii clujenilor iubitori de mișcare în aer liber și le urăm mult succes participanților la Trasilvania Half Marathon 2016!

Tags: , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente