Ortho.pras și Concemo, două kituri revoluționare de centrifugare

Ronda Medical, cel mai de încredere furnizor de echipamente medicale premium și servicii care abordează domeniul chirurgiei aparatului locomotor, aduce în premieră în România două kituri distincte de centrifugare: Ortho.pras și Concemo. După mai bine de zece ani de cercetare și dezvoltare, Proteal, o companie producătoare de aparatură biotehnologică utilizată în medicina și chirurgia regenerativă, ajunge astfel și la noi în țară, punând la dispoziția medicilor români aceste produse revoluționare menite să-i sprijine în atingerea unor performanțe profesionale deosebite.

Ortho.pras – pentru obținerea PRP-uluiPROTEAL-MINI-DIS.PRAS_.SB_

Ortho.pras este destinat procesului de centrifugare a sângelui spre a obține PRP (Platelet Rich Plasma). Acesta vine în ajutorul medicilor în tratarea mai rapidă și mai eficientă a anumitor afecțiuni ortopedice.

PRP-ul, adică soluția concentrată în trombocite generată în urma ciclului de centrifugare, are numeroase proprietăți terapeutice și contribuie la remedierea următoarelor probleme medicale: leziuni de menisc, ligament sau mușchi, artrită, osteoartrită (de genunchi, șold, călcâi, umăr etc.), tendinopatie, fasciită plantară, hernie de disc, artroplastie, necroză aseptică, diverse răni chirurgicale, precum și la biointegrarea mai eficientă a grefelor, protezelor sau biomaterialelor.

Concemo – sistemul de obținere al BMC-uluiSELECCION.PUSHOUT-PROTEAL

Cel de-al doilea kit, Concemo, este special conceput pentru recoltarea și centrifugarea de măduvă osoasă, spre a obține produsul numit BMC (Bone Marrow Concentrate).

Kitul conține și un sistem de filtrare, pentru a elimina resturile osoase sau orice alte reziduuri nedorite. BMC-ul rezultat în urma procesului de centrifugare este un produs extrem de concentrat în celule stem adulte (cu o pierdere de doar 10%) și trombocite, care are proprietăți regenerative, mitogenice și angiogenice remarcabile, precum și un potențial imunomodulator ridicat. Aceste caracteristici unice contribuie astfel la tratarea eficientă, rapidă și cu minim de efort a unor afecțiuni precum: fracturi, pseudartroze, necroze aseptice, leziuni osteocondrale, fuziunea spinală, dar și la biointegrarea grefelor osoase de diverse tipuri.

Ambele kituri sunt sterile, ușor de folosit și conferă un control și o selectivitate ridicată pentru utilizator datorită sistemului Push-Out de dozare. Ele sunt  totodată și extrem de sigure, atât din punct de vedere al sterilității, cât și al materialelor din care sunt confecționate, care sunt create special pentru a maximiza calitatea produsului final. Cele două kituri sunt compatibile cu dispozitivul Duografter II, o centrifugă automatizată, cu cicluri rapide de aprox. 15-20 minute și nevoi de întreținere minime.

Kiturile facilitează operațiunile chirurgicale sau medicale din domeniul ortopediei desfășurate în spitale și garantează o mai bună gestionare și tratare a leziunilor de acest tip.

Printre obiectivele Ronda Medical se numără și facilitarea introducerii tehnologiilor de ultimă generație în  chirurgia din România, în domenii precum: ortopedie-traumatologie, neurochirurgie, chirurgie buco-maxilo-facială, toracică, sportivă, plastică, pediatrică, precum și pentru multe alte specialități. De aceea, propunem și aceste două kituri care vor contribui în mod decisiv la sporirea performanței în domeniul ortopediei/traumatologiei.

Pentru mai multe informații despre cele două kituri din dotare, vă invităm să ne contactați la adresa office@rondamedical.ro sau telefonic, la numărul: 0264 237 212.

Tags: , , , , , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente