Ortho.pras – kitul performant de obținere a PRP-ului

Kitul Ortho.pras, tehnologie patentată a celor de la Proteal, obține PRP (Platelet Rich Plasma – Plasma imbogatita in plachete) cu proprietăți unice, pentru rezultate unice. PRP-ul, această substanță-miraculoasă obținută în urma procesului de centrifugare, este concentrată în trombocite și reprezintă rezultatul separării acestora în plasma din sânge de celelalte componente, în special de hematii. Pe lângă plachete, PRP-ul este bogat în factori de creștere și cytokine ce favorizează regenerarea și vindecarea țesuturilor. Totodată, ea prezintă numeroase proprietăți terapeutice, aplicabile îndeosebi în domeniul ortopedic.

Proprietăți unice…

Printre caracteristicile unice ale PRP-ului obținut cu ajutorul kitului, se numără:

  • nivel de puritate extrem de ridicat (sunt reduse globulele roșii cu până la 99,6%);
  • prezintă trombocite cu rată foarte mare de recuperare (până la 79,6%);
  • trombocitele nu se auto-activează și nu își schimbă funcția;
  • conservă toți factorii de dezvoltare plasmatici, precum și alte proteine și elemente bioactive.

Ortho.pras a fost conceput cu scopul de a proteja și conserva trombocitele, astfel încât folosește tehnologia Push-Out de dozare, prin care chirurgul are control total asupra conținutului seringii și posibilitatea de selecție a dozajului sau volumului după bunul plac. Aceeași tehnologie asigură și transportul în siguranță al substanțelor separate în urma procesului de centrifugare.

Durata unui ciclu de centrifugare pentru obținerea PRP-ului, folosind kitul Ortho.pras este de aproximativ 10-15 minute. Simplu, rapid, automat.

…pentru rezultate unice!

PRP-ul conține în medie 565 de milioane de trombocite și poate fi utilizat sub formă de lichid sau gel, în ambulatoriu ori pre-,intra- sau post-operatoriu. Caracteristicile sale biologice îi conferă un potențial terapeutic ridicat în tratarea în special a afecțiunilor de la nivel muscular și osos, printre altele.

ORTHO.CUT-295X295PX-SELECCION-CIRCULO

Efectele benefice pe care le produce sunt:

  • Regenerative – reduce timpul de vindecare și îmbunătățește capitatea vindecării;
  • Antiinflamatorii – reduce durerea și scade inflamația;
  • Vasculare – intensificarea circulației în zona de aplicare;
  • Bacteriostatice și bactericide – oprește dezvoltarea bacteriilor și le distruge, prevenind infecțiile.

PRP-ul poate fi injectat, în funcție de natura afecțiunii, în articulație, tendoane, ligament, menisc, mușchi sau țesut moale. Acesta contribuie la remedierea următoarelor probleme medicale: leziuni de menisc, ligament sau mușchi, artrită, osteoartrită (de genunchi, șold, călcâi, umăr etc.), tendinopatie, fasciită plantară, hernie de disc, artroplastie, necroză aseptică, diverse răni chirurgicale, precum și la biointegrarea mai eficientă a grefelor, protezelor sau biomaterialelor.

O soluție completă pentru nevoile dumneavoastră

Kitul Ortho.pras este sigur, simplu, rapid și eficient. Acesta vine în două variante: Ortho.pras® 20, care poate produce 4ml de PRP și Ortho.pras® 40, care poape produce 8 ml de PRP. Kitul este de asemeana compatibil cu dispozitivul Duografter II, o centrifugă automatizată, cu cicluri rapide de aprox. 15-20 minute și nevoi de întreținere minime.

El este distribuit în exclusivitate de Ronda Medical pe teritoriul țării noastre și reprezintă materializarea unui obiectiv important, anume facilitarea introducerii tehnologiilor de ultimă generație în  chirurgia românească. Kitul Ortho.pras este o contribuție importantă la sporirea performanței în domeniul ortopediei/traumatologiei din România.

Pentru mai multe informații despre kitul Ortho.pras, vă invităm să ne contactați la adresa office@rondamedical.ro sau telefonic, la numărul: 0264 237 212.

 

Video de prezentare*:

*Sursă: Proteal Channel

Tags: , , , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente