Echipa Ronda Medical, prezentă la evenimentul AORecon de la Tg Mureş

Chirurgii români sunt printre medicii europeni deschizători de drumuri în domeniul ortopediei. Alături de ei, echipa Ronda Medical a fost prezentă , în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Tîrgu Mureș in data de 13-14 septembrie 2019, la cursul interactiv bazat pe elementele cele mai importante legate de artroplastia totală. Aici au fost etalate cele mai noi tehnici medicale dezvoltate în interesul pacienților.

AORecon este o rețea globală de ortopedie, care oferă cursuri de calitate înaltă în domeniul chirurgiei protetice de şold şi genunchi. Prin asociere, echipa noastră a fost prezentă la Târgu Mureş pentru a facilita accesul unei comunităţi de medici la cele mai noi descoperiri în domeniul chirurgiei şoldului şi a genunchiului. De la evaluarea clinică, până la anticiparea unor posibile complicaţii şi adoptarea unor metode terapeutice multidisciplinare spre binele pacientului.

Scopul evenimentului a fost îmbunătățirea principiilor fundamentale și acumularea de concepte noi în tratarea pacienților care necesită artroplastie primară pentru șold și genunchi.

Am fost prezenti aici pentru schimb de experienţă, pentru a afla noi tipuri de endoproteze sau de de incizii care se fac pe zonele vizate.
Un capitol distinct s-a referit la planningul preoperator al intervenţiilor chirurgicale şi respectiv la partea de recuperare după asemenea intervenţii.

Cursul a fost structurat pe mai multe părți interactive. Au fost expuse noțiuni teoretice esențiale, prezentări bazate pe cazuri reale și dezbateri pe grupuri despre fiecare subiect abordat, pentru a ajuta participanții să își dezvolte capacitatea de a lua decizii și a deprinde managementul abilităților chirurgicale.

AORecon este parte a Fundaţiei AO din Elveţia, care se ocupă de partea de educaţie în traumatologie şi ortopedie. Moderatorii acestui eveniment au fost Profesor Doctor Tiberiu Bățagă, Profesor Doctor Karl Stoffel de la Universitatea Basel și Kantonsspital Baselland din Elveția.

Lasa un comenatriu

Articole recente