Echipa Ronda Medical din nou prezentă la Adunarea Generală AOTrauma din România

Prin parteneriatul Ronda Medical cu  Fundația AOTrauma ne-am propus să facilităm accesul membrilor la tot ce înseamnă inovație, oportunități de dezvoltare a carierie și crearea unei comunități de medici specializați în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletal: ortopedie, traumatologie și chirurgie, care să colaboreze aici, în România, în interesul pacientului. Anul acesta am participat la cea de-a III-a ediție a Adunării Generale AOTrauma care a avut loc în perioada 24-26 Mai la Sibiu, Păltiniș.

Pornind de la misiunea Fundației AOTrauma la nivel mondial de a promova excelența în actul medical oferit pacientului cu tulburări musculo-scheletale, la întâlnirea din acest an punctul de interes maxim a fost prezentarea studiilor de caz. Astfel ședința condusă de Președintele AOTrauma România, Dr Mircea Popescu, s-a bucurat de discuții constructive privind metodele de intervenție care să îmbunătățească experiența pacientului în procesul de recuperare. Din agenda evenimentului a făcut parte și stabilirea criteriilor de selecție pentru bursele (fellowshipurile) AOTrauma care reprezintă un instrument important în procesul de specializare a cadrelor medicale din domeniu.

Deja o tradiție, în fiecare an, a fost promovarea importanței mișcării în natură pentru un stil de viață sănătos. Participanții și organizatorii au dat o tură de 28 de km cu bicicleta în frumoasele împrejurimi ale Sibiului.

La această ediție a Adunării Generale AOTraume ne-am bucurat de un număr mai mare de participanți, ceea ce demonstrează că interesul medicilor de specialitate pentru evenimentele de specialitate este în creștere. Evident este faptul că avem nevoie să creăm și să creștem o comunitate puternică de doctori specializați în tratamentul afecțiunilor musculo-scheletale în România care să ofere sprijin și inspirație cadrelor medicale în proces de formare sau cu mai puțină experiență la activ.

Noi, echipa Ronda Medical vom continua să sprijinim activitatea AOTrauma în România pentru că parteneriatul nostru are doar beneficii asupra lumii medicale. Împreună contribuim atât la dezvoltarea profesională a medicilor specializați în ortopedie-traumatologie și chirurgie prin facilitarea accesului la cercetare, educație și networking intrenațional, dar și tehnologie medicală de cea mai înaltă calitate în domeniul osteosintezei. Mai mult decât atât, scopul nostru comun este să îmbunătățim experiența pacienților din România în procesul de recuperare și asta vom continua să facem împreună.

Lasa un comenatriu