Attune Knee System – inovația chirurgicală în tratarea gonartrozei, acum și în România

Recuperarea totală a pacienților care suferă de artroză este posibilă datorită tehnologiilor de ultima generație. Attune ® Knee System este o inovație chirurgicală, dezvoltată special pentru nevoile pacienților care suferă de gonartroză (sau artroza genunchiului). Recent, această proteză-minune a fost lansată și în România și este distribuită exclusiv de Ronda Medical.

Attune Knee System, soluția de top din domeniul ortopedic, acum în România

Pentru că misiunea Ronda Medical este facilitarea accesului chirurgilor la aparatură medicală de înaltă calitate, Attune Knee System a fost adusă pe piața din România pentru îmbunătățirea calității serviciilor medicale din țara noastră.

Proteza a fost realizată cu ajutorul unor tehnologii patentate și de ultimă generație și este rezultatul contribuției unui număr mare de chirurgi, profesori, ingineri, cercetători și designeri din întreaga lume.

 

De ce este Attune Knee System o proteză net superioară?

Inovația constă în recuperarea rapidă a pacienților, în urma operației de protezare. Astfel, în aproximativ șase săptămâni, aceștia pot merge din nou, iar activitățile obișnuite precum urcatul sau coborâtul scărilor, așezatul pe scaun sau mersul cu bicileta devin posibile. Durata de recuperare este dictată de starea pacientului, însă, în peste 80% dintre cazuri, recuperarea totală se petrece în maximum șase luni de la intervenție.

Pătrunderea pe piață a acestei tehnologii este un eveniment cu atât mai important cu cât, în România, există aproximativ 25.000 de pacienți care suferă de artroză.

Îndelung testat pentru a răspunde nevoii pacienților de a avea o mai bună stabilitate și a-și recăpăta total libertatea de mișcare, sistemul care stă la baza protezei Attune presupune instrumente chirurgicale concepute special pentru a conduce la o recuperare totală a pacientului.

Dispozitivul are la bază trei componente: o componentă femurală din cobalt crom, o componentă tibială din cobalt crom si insert de polietilenă crosslink-ată.

Cum puteți achiziționa această proteză revoluționară?

 Proteza Attune ® Knee System este produsă de concernul internațional DePuy Synthes și distribuită exclusiv în România de Ronda Medical. Lansarea pe piața din România a coincis cu data primei intervenții naționale de artroplastie utilizând Attune Knee System, realizată în data de 26 mai 2017, la Spitalul Monza din București, de către Dr. Simon Kovac M.D. PhD de la Spitalul de Ortopedie din Valdoltra, Slovenia, împreună cu Dr. Gabriel Dinu, medic primar ortopedie-traumatologie, de la Spitalul Monza. În cele 2 luni de la lansare, au fost implantate 7 asemenea sisteme, în 3 noi Centre Universitare din Romania, iar rezultatele imediat postoperatorii ne motivează să extindem această procedura in toata tara.

Pentru mai multe informații privind specificațiile și beneficiile multiple ale protezei Attune, precum și pentru achiziționarea acesteia, vă invităm să contactați un reprezentant Ronda Medical telephonic, la numărul 0264 237 212 sau prin email, la adresa office@rondamedical.ro.

 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasa un comenatriu

Articole recente