AO Symposium România la al XVII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie de la Timișoara

 

Pe data de 19 octombrie 2017 a avut loc Simpozionul AO pe tema „Leziuni de inel pelvin”, în cadrul celui de-al XVII-lea Congres Național de Ortopedie și Traumatologie. Evenimentul s-a desfășurat la Centrul Regional de Afaceri Timișoara și a reunit peste 60 de chirurgi ortopezi și traumatologi de renume din România.

Simpozionul a fost susținut Prof. Jenel Marian Pătrașcu (Chairman) și Dr. Mircea Radu Popescu (Co-chairman) și a inclus prezentarea unei serii de cazuri ortopedice complexe și a unor situații clinice inedite întânite de chirurgi și academicieni din întreaga țară.

Primele 40 de minute ale evenimentului au fost dedicate unor prezentări pe teme precum: anatomie și relevanță clinică, clasificări, principii de gestionare, întrebări și răspunsuri. Printre specialiștii care au susținut sesiunile primei părți a Simpozionului, îi amintim pe Bogdan Hogea, Adrian Lăzărescu și Dan Cojocaru.

 

Cea de-a doua parte a AO Romania Symposium a fost axată pe analiza unor cazuri clinice precum: „Leziune inelară pelviană izolată”, prezentat de Andrei Ursache, ”Inel pelvin cu fractură acetabulară asociată”, prezentat de Silviu Marian Drăgușanu, „Politraumă cu leziune inelară pelviană”, prezentat de Oliviera Lupescu și „Management de urgență în cazul leziunilor inelare pelviene”, prezentat de Ovidiu Alexa.

Ronda Medical se implică adesea în organizarea unor programe de perfecționare, dar și facilitează accesul medicilor români la diverse cursuri și oportunități de dezvoltare și perfecționare profesională. Astfel, ne dorim să contribuim activ la îmbunătățirea calității actului medical și a vieții pacienților din România. Congresul SOROT 2018 a reprezentat pentru noi o nouă oportunitate de realizare a acestei misiuni pe care ne-am asumat-o cu bună-credință.

Lasa un comenatriu

Articole recente