Am ales câștigătorul Bursei Ronda

La împlinirea a 10 ani de activitate Ronda Medical, ne-am propus să ne facem cel mai frumos cadou: să dăruim, la rândul nostru! Prin concursul de tip bursă (Bursa Ronda Medical) pe care l-am organizat, am vrut să dăm înapoi societăţii o parte din binele primit, să susținem activitatea medicilor care sunt acum la început de drum. Credem cu tărie că e nevoie să-i sprijinim și să contribuim, printr-un efort colectiv, la menținerea medicilor în țară, la stoparea migrației masive „de creiere” (braindrain) din ultima vreme.

Aplicațiile primite au fost impresionante, iar alegerea unui singur câștigător a fost dificilă, dar suntem bucuroși să anunțăm câștigătorul Bursei Ronda Medical:

Radu Ioan Malancea, Sp. Clinic Județean “Sf.Spiridon” Iași

Acesta va beneficia de un curs gratuit AO Trauma, organizat într-una din țările Uniunii Europene, precum și de un stagiu de pregătire de două săptămâni la o clinică parteneră AO din UE. De asemenea, până la finalul anului îi oferim oportunitatea de a deprinde utilizarea echipamentelor și instrumentarului chirurgical distribuite de Ronda Medical.

Am fost impresionați de inteligența, pasiunea, dedicarea și ambiția pe care am văzut-o în scrisorile lor, și mai ales de parcursul profesional extraordinar, în ciuda dificultăților pe care le cunoaștem și suntem conștienți că le întâmpină la tot pasul. De aceea, am hotărât să nu ne limităm la un singur câștigător și oferim și trei followshipuri în cadrul unor spitale partenere pentru rezidenții:

• Lazarescu Adrian Emil – Ortopedie Traumatologie 2, Timișoara
• Ecaterina Diana Harja – Sp.Clinic de Urgență pentru Copii “Sf.Maria”, Iași
• Mihnea Andrei Dumitrescu – Ortopedie 2, Spitalul Clinic de Urgență, București

Mulțumim tuturor rezidenților care au aplicat, îi felicităm pentru întreg parcursul lor de până acum şi le dorim succes în continuare!
Ambiția voastră ne onorează, atât în calitate de colegi și parteneri, dar mai ales de potențiali pacienți, de aceea vă mulțumim pentru toate eforturile voastre!

Lasa un comenatriu

Articole recente